Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Consiliere specializată – 080080000 (apel gratuit)

Selectarea companiei pentru prestarea serviciilor logistice și de comunicare

Asociația Obștească „Centrul de Drept al Femeilor” (în continuare – CDF) este o organizație non-guvernamentală înregistrată în anul 2009. Misiunea CDF este de a contribui la prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței în familie în Republica Moldova. Organizația monitorizează implementarea legislației în domeniul violenței față de femei și a violenței în familie și oferă expertiză la elaborarea unei legislații eficiente în domeniul egalității de gen, prevenirii și combaterii violenței în familie și a violenței față de femei, întreprinde eforturi de consolidare a capacităților răspunsului sistemului de drept la cazurile de violență în familie și susține femeile expuse la violență, oferindu-le asistență juridică primară și calificată , asistență psihologică și abilitare economică.

În perioada  16 septembrie 2021 – 31 decembrie 2022, Centrul de Drept al Femeilor (CDF) și Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM) implementează Proiectul “Suport pentru co-crearea programelor de abilitare economică a femeilor supraviețuitoare a violenței în bază de gen” implementat în parteneriat cu UN WOMEN Moldova si finanțat de Suedia.

Scopul Proiectului este susținerea abilitării economice a femeilor supraviețuitoare a violenței în bază de gen prin dezvoltarea a 5 programe de scară mică/ 5 instrumente de abilitare economică.

Obiectiv

Selectarea unei companii pentru prestarea serviciilor logistice și de comunicare în vederea realizării activităților de sensibilizare, organizare și promovare a evenimentelor și producția de materiale informative, etc. Evenimentele vor fi organizate în mun. Chișinău și/sau în alte localități din Republica Moldova.

Responsabilități și și volumul de servicii preconizat:

 Nr.  SarcinaVolum
 1. Organizarea activităților de sensibilizare  1. Design a 5 activități de sensibilizare 2. Organizare și promovare a activităților de sensibilizare (în funcție de design). 
 2.Activități de informare și promovare a Proiectului 1. Scrierea comunicatelor de presă  2. Realizare fotografii 3. Postari tematice PR, setare ads-uri rețele de socializare
 3.Organizarea Evenimentului final al proiectului(tip) Forum pentru minim 100 de participanți 1. Comunicarea cu prestatorii de servicii care vor oferi locația pentru desfășurarea evenimentului, în vederea bunei desfășurări a Forumului 2. Asigurarea echipamentului necesar la necesitate 3. Asigurarea traducerii simultane în timpul conferinței 4. Asigurarea desfășurării activităților online (platforma online, traducerea simultană online) 5. Asigurarea serviciilor foto si video la neceistate 6. Aranjamente privind alimentația (pauze de cafea, prânz, cină) – la necesitate 7. Înregistrarea participanților/telor în zilele de desfășurare a Conferinței Logistica evenimentului: 1. Promovarea evenimentuluiScrierea comunicatelor de presă,Asigurarea prezenței presei la eveniment 2. MAterialeProducerea materialelor pentru Forum(machetare și tipărire),Elaborarea și tipărirea materialelor promoționale.

Lista serviciilor solicitate sunt preventive și pot varia în funcție de necesitățile ulterioare a echipei de organizatori.

Perioada de realizare a sarcinilor: noiembrie 2021 – 31 decembrie 2022

Cerinţe obligatorii

Structura ofertei:

Criteriile de evaluare:

Prezentarea ofertei: 

Data limită de prezentare a ofertei: 15 noiembrie 2021, ora 18.00.

Ofertele pot fi expediate prin e-mail la adresa concurs@cdf.md cu mențiunea “Concurs selectare Companie de logistică și comunicare” sau pot fi depuse la adresa: str. M. Kogălniceanu 76, mun. Chișinău.

Informații suplimentare le puteți solicita în scris la email-ul:concurs@cdf.md.

Pentru mai multe informații despre Centrul de Drept al Femeilor, vă rugăm să accesați www.cdf.md

Numai candidații selectați vor fi contactați. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Alte noutăți

Cauza victimelor violenței în familie discutată la Comisia Drepturilor Omului din Parlament

Cauza victimelor violenței în familie discutată la Comisia Drepturilor Omului din Parlament

Vezi mai mult
Concurs pentru selectarea Coordonatoarei/Coordonatorului de evenimente

Concurs pentru selectarea Coordonatoarei/Coordonatorului de evenimente

Vezi mai mult
<strong>Termeni de referință pentru selectarea unei (unui)</strong><strong>experte/ expert, grup de experți  pentru elaborarea unui set de indicatori și instrumentelor de măsurare a schimbărilor comportamentale ale profesioniștilor</strong>

Termeni de referință pentru selectarea unei (unui)experte/ expert, grup de experți  pentru elaborarea unui set de indicatori și instrumentelor de măsurare a schimbărilor comportamentale ale profesioniștilor

Vezi mai mult
Centrul de Drept al Femeilor este în căutarea unui formator pentru desfăşurarea unui atelier de instruire în elaborarea planului strategic și strategiei de activitate pentru membrii Coaliției Naționale

Centrul de Drept al Femeilor este în căutarea unui formator pentru desfăşurarea unui atelier de instruire în elaborarea planului strategic și strategiei de activitate pentru membrii Coaliției Naționale

Vezi mai mult